Vanaf nu verkrijgbaar: LOGO-Art Basis!

Nieuw van LOGO-Art: LOGO-Art Basis! Dit geheel vernieuwde basisprogramma bevat meer dan 1000 bladzijden vol met nieuwe afbeeldingen en praktische woordenlijsten. LOGO-Art Basis heeft een overzichtelijke structuur en grotere afbeeldingen, zowel in kleur als zwart-wit. De woorden zijn gekozen volgens de laatste inzichten voor de behandeling van spraakontwikkelingsstoornissen. Met LOGO-Art Basis kun je weer fijn aan de slag!

De set is ook te krijgen in verschillende bundels, zoals bijvoorbeeld in combinatie met de LOGO-Art Articulatiekaarten en Dubbele Brievenbus.

 

Wat kun je allemaal verwachten?

  • drie prachtige mappen met 1000+ bladzijden met afbeeldingen en woordenlijsten. De afbeeldingen zijn zowel in kleur als zwart-wit afgedrukt.
  • woorden zijn geselecteerd op spraakklank (consonant, consonantcluster, vocaal en tweeklank) en overzichtelijk gesorteerd per positie
  • met aantrekkelijke afbeeldingen voor de uitlokking van de geïsoleerde spraakklanken
  • dankzij de nieuwe indeling komen de woorden op volgorde van leeftijdsniveau aan bod, wat ook verantwoord werken aan het uitbreiden van de woordenschat mogelijk maakt
  • sluit daarnaast naadloos aan bij het Nederlands Articulatieonderzoek (NAO en NAO VV), de LOGO-Art Articulatiekaarten en de dubbele brievenbus.