Over ons

LOGO-Art is ontwikkelaar en uitgever van onderzoeks- en behandelmateriaal voor articulatie, taalontwikkeling en mondmotoriek voor logopedie en onderwijs. Verschillende LOGO-Art-publicaties worden al jaren gezien als basiswerken voor logopedisch onderzoek en behandeling, zoals het LOGO-Art Basisprogramma en het LOGO-Art Articulatieonderzoek die inmiddels vervangen zijn door respectievelijk LOGO-Art Basis en het Nederlands ArticulatieOnderzoek (NAO). LOGO-Art staat voor aantrekkelijke en praktische materialen voor effectieve behandelingen en lessen op maat.

Neeke de Boer-Jongsma (op de foto links) is geruime tijd werkzaam als vrijgevestigd logopedist in Oldemarkt, zie Logopediepraktijk Lindevallei. Daarnaast is zij als logopedist werkzaam geweest in het speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs. Zij is, naast haar werk in haar eigen praktijk en voor LOGO-Art, ook jaren actief geweest als dolfijntherapeut bij Stichting Sam in het Dolfinarium. Haar hart ligt vooral bij de kinderen en in het bijzonder bij kinderen met ‘special needs’, zoals syndroom van Down, Autisme Spectrum Stoornissen en ADHD. Haar expertise vanuit de dagelijkse praktijk geeft een belangrijke impuls aan de praktische waarde van de producten van LOGO-Art. Tijdens het ontwikkelproces worden de LOGO-Art-producten dan ook voortdurend in de praktijk getoetst op werkbaarheid, praktische invulling en vooral ook op werkplezier voor zowel therapeut als kind. Praktische en aantrekkelijke behandelmaterialen maken de therapie niet alleen veel leuker, maar ook nog eens veel effectiever!

Ook Wenda Haasjes-Jongsma (op de foto rechts) werkt al geruime tijd in haar eigen vrije vestiging in Dronten, zie Logopediepraktijk Haasjes. Zij heeft daarnaast ook werkervaring in het speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs en in het verpleeghuis. Mede vanwege haar opleiding en ervaring op het gebied van solozang en koordirectie heeft zij extra affiniteit met de (zang-)stem. Zij richt zich in haar praktijk steeds meer op volwassenen ((zang-)stem, adem en neurologie), OMFT èn op de prelogopedie. Vanuit haar interesse voor de theorie en nieuwe ontwikkelingen in de logopedie zorgt zij voor de theoretische onderbouwing van de verantwoordingen van LOGO-Art. Uw inhoudelijke vragen of opmerkingen zullen veelal door haar beantwoord worden.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van LOGO-Art nieuws en aanbiedingen? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief: