Support bij LOGO-Art Online

Wil je graag ondersteuning bij LOGO-Art Online, of wil je een suggestie doen? Je kan ons bereiken via info@logo-art.com en per telefoon of WhatsApp op +31 629 311 928. Lees hieronder enkele veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik zien hoe LOGO-Art Online in de praktijk werkt?
Bekijk binnenkort hier de korte video’s om vele functies in actie te zien.

Welke versie van iOS of iPad heb ik nodig?
LOGO-Art Online werkt op oude en nieuwe iPads en ook op iPad Mini’s en iPad Pro’s. Voor oude iPads is minimaal iOS 9 vereist.

Komt er een versie voor Android tablets?
Misschien, maar de focus van de verdere ontwikkeling ligt in de nabije toekomst bij Apple iPads.

Wat kan ik zoal nog verwachten bij toekomstige versies van LOGO-Art Online?
Als abonnee profiteer je automatisch van alle nieuwe functionaliteiten, gelijk wanneer deze beschikbaar komen. We voegen de komende tijd meer nieuwe woorden en afbeeldingen toe, meer minimale paren en meer functionaliteit voor het doen van bijvoorbeeld articulatieoefeningen en bijbehorende achtergrondinformatie.

Wat betekent een licentie voor 1 gelijktijdige gebruiker?
Met een licentie voor 1 gelijktijdige gebruiker kun je maximaal 3 gebruikersaccounts aanmaken voor jou en je medewerkers. Eén van jullie kan op een willekeurig moment in loggen en met LOGO-Art Online werken. Wil je bijvoorbeeld gelijktijdig met een collega met LOGO-Art Online werken, sluit dan daarvoor een extra licentie af.

Krijg ik ook korting bij het afnemen van meerdere licenties?
Je kunt vier licenties voor gelijktijdige gebruikers afsluiten voor € 49,95 per maand, in plaats van € 59,80 per maand. Heb je al drie licenties en wil je een extra licentie aanschaffen, dan kun je ook gebruikmaken van deze korting.

Kan ik zowel LOGO-Art Basis op papier als LOGO-Art Online afnemen tegen een aantrekkelijke prijs?
Bij het afsluiten van LOGO-Art Online kun je LOGO-Art Basis mee-bestellen voor slechts € 199 in plaats van € 399.

Voor wie mag ik werkbladen uitprinten met LOGO-Art Online?
De licentie staat het je toe om werkbladen af te drukken voor tijdens de behandeling of om mee te geven aan ouders of het kind. Het is niet toegestaan werkbladen te delen met logopedisten of andere professionele gebruikers die geen licentie hebben. Zie voor meer informatie ook de LOGO-Art Online Algemene Voorwaarden.

Ik print liever de afbeeldingen in zwart-wit af, is dat ook mogelijk?
Bij het afdrukken van een selectie kun je kiezen voor een gekleurde of zwart-wit versie van de afbeeldingen.

Hoe weet ik of mijn printer ondersteund wordt in LOGO-Art Online?
De afgelopen jaren zijn er vele printers die het Apple AirPrint®-protocol ondersteunen. Ondertussen zijn er al zo’n 4.000 modellen printers die het protocol ondersteunen, kijk hier of jouw printer ook Apple AirPrint® ondersteunt.

Mijn printer ondersteunt Apple AirPrint, waarom kan ik toch niet printen?
Zorg ervoor dat de iPad in hetzelfde draadloos netwerk is aangemeld als de printer. Probeer daarna bijvoorbeeld een internetpagina af te drukken en als het goed is, komt je AirPrint printer als optie bij het afdrukken.

Hoe moet ik LOGO-Art Online installeren?
LOGO-Art Online is eenvoudig te downloaden en installeren vanuit de Apple App Store. Na het afsluiten van het abonnement krijg je de inloggegevens toegestuurd, waarmee je kan inloggen in LOGO-Art Online.

Ik snap nog niet helemaal hoe LOGO-Art Online werkt, kan iemand me even helpen?
We horen graag of je het werken met de software makkelijk of lastig vindt en we helpen je met plezier met vragen die je hebt met het werken met LOGO-Art Online. Bel of WhatsApp daarvoor met +31 629 311 928.

Heb ik een internetverbinding nodig voor LOGO-Art Online?
Ja, de dienst vereist een internetverbinding. Het werkt bijvoorbeeld ook om via een mobiele telefoon een wifi-hotspot tijdelijk te verstrekken aan de iPad.

Welke persoonsgegevens worden er opgeslagen bij LOGO-Art Online?
Van kinderen die je behandelt, kun je de naam, leeftijd, geslacht en een extra notitie opslaan. Je kunt er ook voor kiezen om alleen een voornaam te noteren. Per kind kun je de selecties van klanken opslaan, favoriete woorden en huiswerk. Van gebruikers sla je de naam op. Je kunt behandelgegevens van kinderen eenvoudig verwijderen uit de app, wanneer je deze niet langer nodig hebt. Zie voor meer informatie ook de LOGO-Art Verwerkersovereenkomst.

Zijn de opgeslagen en verwerkte persoonsgegevens goed beveiligd?
Alle persoonsgegevens en andere gegevens worden versleuteld met een SSL certificaat verstuurd en opgeslagen op beveiligde servers.

Is LOGO-Art Online klaar voor de nieuwe AVG wetgeving?
De persoons- en behandelgegevens van kinderen zijn de verantwoordelijkheid van de logopedist en die heeft volgens de AVG wetgeving de rol van Verwerkingsverantwoordelijke bij een dienst als LOGO-Art Online. LOGO-Art heeft volgens de wetgeving de rol van Verwerker van deze gegevens. LOGO-Art gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens en biedt de Verwerkingsverantwoordelijke een contract af waarin toegelicht is welke maatregelen LOGO-Art neemt om de gegevens te beschermen. Bij het afsluiten van een abonnement word je gevraagd akkoord te gaan met de LOGO-Art Verwerkersovereenkomst en de LOGO-Art Algemene Voorwaarden. 

Hoe kan ik betalen voor LOGO-Art Online?
Bij het afsluiten van een abonnement doe je eenmalig een betaling via iDeal of andere ondersteunde banktransactie. De vervolgbetalingen worden automatisch geïncasseerd de volgende maanden.

Hoe zeg ik een abonnement op?
Het abonnement wordt aan het einde van de looptijd automatisch verlengd met één jaar. Wil je het abonnement opzeggen? Stuur dan een email met je contractgegevens naar info@logo-art.com met als onderwerp Beëindiging LOGO-Art Online. Na 30 dagen na afloop van het contract worden de persoonsgegevens van de betrokken personen verwijderd.